30dk İçerisinde Tüm Evi Nasıl Temizleyebilirsiniz ?


Ev temizliği, tüm kadınların yapması zorunlu ancak yorucu ve sıkıcı ev işlerinin başındadır. Bu işi bir yardımcı ile çözebilen kadınlar için şanslılar denilebilir. Günümüzde özellikle çalışan kadınlar mutlaka temizlik için yardımcı ayarlamaktadırlar. Ancak düşününki hafta sonu ve yardımcınız gelmedi. Evinizin kesinlikle temizlenmesi lazım ve siz bu işi en hızlı ve kolay şekilde nasıl yapabileceğinizi ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. İşte size uzmanından yardım. Bu video ingilizce olmasına rağmen görüntüleri yardımı ile sizi yönlendirecektir.

Tagged : / / / /

Çamaşır Makinesi Nasıl Temizlenir ?


Çamaşır makineleri evin en sık iş düşen beyaz eşyalarından birisidir ve buna bağlı olarak çok çabuk kirlenirler. Ayrıca kendi işlevide temizlik olduğundan, kendisinin temiz tutulması kesinlikle zaruridir. Bu video, çamaşır makinesi temizliğinin nasıl yapılabileceği konusunda yardımcı olması için hazırlanmıştır.

Ayrıca çamaşır makinenizin iç temizliğinde kullanılmak üzere electrolux firması tarafından superclean kit adında mucizevi bir ürün geliştirilmiştir. Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Çamaşır makineniz için gerekli diğer tüm yedek parça ve aksesuarlara UygunParça.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Bünyesinde piyasada mevcut farklı marka ve model çamaşır makinelerinin tümünün yedek parça ve aksesuarlarını bulunduran uygunparça sizi servis hizmetine yüzlerce lira ödemek yada bir parça değişikliği için memnun olduğunuz makinenizi değiştirme derdinden kurtaracaktır.
www.UygunParça.com hayatınızı kolaylaştırmak için

Tagged : / / / / / / / / / /

Evizin Sert Zeminleri Nasıl Temizlenir ?


Parke, fayans, mermer gibi sert zeminlerin temizliği ayrıca özen istemektedir. Bunun için hem elektrikli süpürgelerde parke zemin emicisi, moplu emici gibi zemini çizmeden temizlemek için tasarlanmış farklı başlıklar geliştirilmiştir. Hem de paspas yaparken kullanmak için havlu mop başlıklar mevcuttur. Bu videoda ayrıca ingilizcede olsa kullanılacak kimyasallar ve temizleme yöntemleri konusunda bilgiler verilmektedirler.

Tagged : / / / / / / / / /

Araba Halıları & Paspasları Nasıl Temizlenir ?


Araba halıları, arabanın en hızlı kirlenen aksesuarlarındandır. Maalesef sürekli göze batarlar ve paspasar için çok defa arabanızı yıkatmak zorunda kalmışsınızdır. Eğer arabanız ile uğraşmak hoşunuza da gidiyorsa bu video tam size göre. İşte arabanın halıları ve paspaslarını temizlemenin püf noktaları

Tagged : / / / / / / / /