AEG-Electrolux AAM 6105 AirMax Elektrikli Süpürge Toz Torbası Nereden Alınır ?

AEG-Electrolux AAM 6105 AirMax elektrikli süpürge toz torbasını incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayınız…

Süpürge Özellikleri;

Tagged : / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Elektrik Süpürgesinde HEPA Filtrasyonunun Faydası Nedir?

HEPA (High Efficiency Particulate Air  : Yüksek verimli partikül filtresi) filtreler alerji ve astım gibi hastalıklara neden olabilen en ince tozları tutmaktadırlar. HEPA filtreler farklı filtrasyon sınıflarına sahiptirler. Yüksek rakamlı filtreler daha fazla partikülü elemektedirler. Ayrıca HEPA Filtrenin bulunduğu elektrikli süpürgede, hava sızmasının olmamasıda bu partiküllerin havaya karışmamaları için önemli bir ayrıntıdır.

Tagged : / / / / /

Elektrikli Süpürgede Watt Değerinin Rolü Nedir?

Yüksek watt gücü kesinlikle iyi bir performansın göstergesi değildir. Watt değeri kullanılan elektrik miktarı ile alakalıdır, çekilen toz miktarı ile alakası yoktur.

Tagged : / / / / / / / /

Elektrikli Süpürgelerde Ne İyi Bir Toz ve Kir Çekme Oranı Sağlar ?

Başarılı bir toz ve kir çekişi elde etmeniz için, hava ile elektrikli süpürge arasında iyi bir bağlantı kuran, yüzeyden toplayabildiği tüm partikülleri toplayan kaliteli bir elektrikli süpürge emici başlığına sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca aerodinamik özelliğe sahip boru ve hortum dizaynıda önem taşımaktadır. Ayrıca hava sızdırmazlığı ve etkili bir motorda önemlidir. Bu 3 özellik optimum seviyede çalıştığı sürece temizlik performansı maksimum seviyede olacaktır.

Tagged : / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Torbasız Süpürgelerdeki Pis Koku Nasıl Ortadan Kaldırılır ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iyYnFk26LHE[/youtube]

Evinizi elektrikli süpürge ile temizledikten sonra arkanızda kötü bir toz kokusu bırakmak ne kadar sinir bozucu olur siz tahmin edin. Bu video size elektrikli süpürgelerde oluşan kokuların sebeplerini ve süpürgenizi temizleyerek bu kokuları nasıl yok edebileceğinizi anlatıyor.

Tagged : / / / / / / / / / / / / / / / /