Nilfisk E130.2-8 Elektrikli Süpürge Aksesuarları ve İncelemesi

Nilfisk E130.2-8 Elektrikli Süpürge

Özellikleri:

Yeni E 130.2  model Excellent basınçlı yıkama makinalarının yüksek performansı, ergonomik tasarımı ve çok yönlülüğü, bu makinaları benzer ekipmanları sık olarak kullanan son tüketiciler için ideal hale getirmektedir. 130  barlık versiyonları ile yeni Excellent, ev, bahçe ve araba ile ilgili temizlik işlerinde kullanıma uygun güçlü bir basınçlı yıkama makinasıdır.

Makinayı olabildiği kadar sağlam ve dayanıklı yapmak için pompa aluminyumdan imal edilmiştir

2008 versiyonu, kullanım, taşıma ve muhafaza kolaylığı sağlayan teleskopik bir sapa sahiptir. Ayrıca, kullanımı daha konforlu bir hale getiren G4 yumuşak püskürtme sapı ile uyumludur. Bu özel ve ergonomik özellik, kullanım sırasında kullanıcıya daha rahat bir duruş sağlar.

Yeni Excellent, kullanışlı ve etkili bir basınçlı yıkama makinasıdır. Standart ekipman, hortuma kolayca takılabilen bir püskürtme tabancasını içerir. Bütün modeller ayrıca, aksesuarların kolay ve çabuk değişimine izin veren benzersiz Click&Clean nozul sistemi ile donatılmıştır.

Pro ve Compact serilerini de içeren bütün Nilfisk basınçlı yıkama gamı içinde yeni Excellent, orta-sınıf bir üründür. Pro serisi,yarı profesyonel kullanıcılar için üretilen bir seri iken, Compact serisi, zaman zaman basınçlı yıkama gereksinimi duyan kullanıcılara önerilir.

 

Tagged : / / / / / / /

Nilfisk Extreme X300 Elektrikli Süpürge Aksesuarları ve İncelemesi

Nilfisk Extreme X300 Elektrikli Süpürge

Özellikleri:

En iyisini isteyenler için.
Elektrikli süpürgenizde ekstra güçlü emiş gücü, birinci sınıf filtre, düşük ses ve uzun ömür mü arıyorsunuz Nilfisk Extreme hepsinive daha fazlasını sunar
Nilfisk Extreme temizliği kolay ve ergonomik olarak etkin hale getirirken dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Makina ergonomik bir sap ve teleskobik boru ile donatılmıştır.
Ekstrem toz toplama:Güçlü bir motor ve iyi tasarlanmış yapısı ile pazar lideri toz toplama performansı
Alerji filtrelemesi:HEPA filtre, hayvan tüyleri, toz matları ve onların döküntüleri gibi en küçük partikülleri bile durdurur. Toz girer, temiz hava çıkar.
Had safhada sessiz:En güçlü elektrikli süpürge ve uç noktada sessiz.  Continue reading “Nilfisk Extreme X300 Elektrikli Süpürge Aksesuarları ve İncelemesi”

Tagged : / / / / / / /

Homend Twinface 1204 Elektrikli Süpürge İnceleme ve Aksesuarları


Torbalı / Torbasız kullanım
Uygun toz torbası için tıklayınız
Giriş gücü: 2000 W
3. Jenerasyon Cyclone teknolojisi
Çekiş gücü: 400 W
HEPA motor koruma filtresi ve HEPA hava çıkış filtresi
Toz kapasitesi: Torbasız için 2L,Torbalı için 3L
Alüminyum teleskopik boru ve klik montaj sistemi
2 yıl garanti

Tagged : / / / / / / / / / / / / /