Elektrikli Süpürgemden Çok Kötü Kokular Geliyor, Nasıl Engellenir ?

Hepimiz evimizde elektrikli süpürge kullanıyoruz. Elektrikli süpürgelerin çalışması esnasında, bayanların en çok dert yandığı konu aslında motor kısmından çıkan kötü kokular. Oluşan bu son derece rahatsız edici toz kokusunun nedenleri arasında aşağıdakiler sıralanabilir ;

  • Toz torbasının artık dolmuş olması
  • Çekilen ıslak yada nemli maddelerin koku yapması
  • Elektrik süpürgesinin filtrelerinin temizlenmemesi / değiştirilmemesi
  • Kalitesiz süpürgelerde kullanımdan kaynaklanan yıpranmalar

Ancak bunlardan bir tanesi kesin bir sebep olmamakla birlikte hepsi birlikte azda olsa etki ile bu her süpürdüğünüzde evde oluşan iğrenç kokuya neden olabilirler.
Bu kötü kokulardan kurtulmak için yeni bir ürün geliştirildi. Elektrikli süpürge için koku çubukları. SüpürgeMarket firması tarafından, sağlık bakanlığı izni ile yurt dışından ithal edilen bu ürünler, elektrikli süpürgeniz çalışırken motor kısmından çıkan kötü kokular yerine ortama seçilen ferah kokunun yayılmasını sağlıyorlar.
Kullanımı ise oldukça basit. Paketinden kolayca bir adet çıkartıp, yeni toz torbasının içerisine atıyorsunuz ve toz torbasını daha sonra elektrikli süpürgenize takıyorsunuz. Toz torbanız dolana kadar ürün içerisinde kalıyor ve daha sonra birlikte çöpe gidiyorlar.
Sizde artık bu kokudan bıkmışsanız buradan ürüne ulaşabilirsiniz.

Tagged : / / / / / / / /

One thought on “Elektrikli Süpürgemden Çok Kötü Kokular Geliyor, Nasıl Engellenir ?

  1. 2 sene önce Philips ekspression aldım,çünkü nedense Philips tutkunuyumdur. İlk günden itibaren koku gelmeye başladı. 2 ay sonra kirlenmemiş olmamalarına rağmen tüm filtreleri değiştirdim gene koku. Makina çok verimli çalışıyor, değiştirmek istemiyorum ama, kokulu da kullanamıyorum. Bunca marka kullandım böyle birşey başıma gelmedi. Acaba bu uzak doğu da üretimden mi kaynaklanıyor? Eğer öyle ise çubuk kullanmak neye yarar.? Kullanan var ve yararlandı ise lütfen bana yazsın. Şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.