Pis Kokan Bulaşık Makinesi Nasıl Temizlenir ?

Bulaşık makineniz artık yemek artıklarından dolayı iyiden iyiye pis kokmaya başladıysa artık temizliğine bir yerden başlamanız gerekmekte. Bu videoda size bu yolda yardımcı olması için hazırlandı. Bunun dışında bulaşık makineniz ve diğer tüm beyaz eşyalarınız için gerekli olan yedek parça ve aksesuarlara UygunParça.com adresinden ulaşabilirsiniz.
UygunParça sizlere, bulaşık makinenizin temizliğinde kullanabilmeniz için birçok farklı yardımcı ürün sunmaktadır. Bu ürünleri incelemek için buraya tıklayınız.

Tagged : / / / / / / / /

En Uygun Fiyat Karcher Indoor & Outdoor Yedek Parça ve Aksesuarları

Özellikle endüstriyel temizlik makineleri ile ülkemizde daha çok tanınan Kärcher markası, Almanya ‘nın yer temizliği konusunda en fazla tanınan ve güvenilen markalarından birisidir. Elektrikli süpürge dışında araba temizliği ve bahçe bakım ürünlerinde de oldukça geniş bir ürün yelpazine sahiptir. Kärcher markasına ait tüm makine, yedek parça ve aksesuar satışlarına internet üzerinden www.SupurgeMarket.com adresinden en uygun fiyat en hızlı kargo güvencesi ile tedarik edebilirsiniz.

Tagged : / / / / / / /

Plastik Saklama Kapları Nasıl Temizlenir ?

Mutfağınızın vageçilmezleri arasında olan plastik saklama kapları ne kadar bulaşıklar ile birlikte yıkansalarda tam anlamıyla temizlenmeleri için ayrıca özen isterler. İşte bu video belirli periyodlarda bu özeni nasıl gösterebileceğinizi anlatmaktadır.

Tagged : / / / / /

Morphy Richards 71040EE Perform Elektrikli Süpürge Motoru Nereden Tedarik Edilir?

Morphy Richards 71040EE  model elektrikli süpürgenize motor siparişi vermek için buraya tıklayınız…

Özellikleri:

Tagged : / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Banyo Nasıl Temizlenir ?

Evinizin banyosu hijyenine en çok önem verilecek bölümlerden birisidir. Nasıl temizleneceği konusunda hazırlanan bu video size çok yardımcı olacak. Banyonuzu temizlerken ihtiyaç duyacağınız kullan at eldivenlere, ovma süngerlerine, mikrofiber bezlere ve fırçalara en uygun fiyat en hızlı kargo güvencesi ile SüpürgeMarket.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tagged : / / / / / / / / / / / /

Kahve Makinesi Nasıl Temizlenir ?

Sizde tam bir filtre kahve müptelasımısınız ? O zaman sizde her sabah sade, sütsüz ve şekersiz filtre kahve içmeden uyanamıyorsunuz demektir. Sürekli kullandığınız filtre kahve makineleri zamanla kahve tortusu ve sudaki kireçten dolayı zamanla zarar görürler ve bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu bakımın, evinizde basit bir şekilde nasıl yapılabileceği konusunda bu video sizi aydınlatacaktır. Bunun dışında kahve makinelerinin temizliğinde kullanılan ve Bosch markası tarafından üretilen kahve makinesi temizleme tabletlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Filtre kahve makineleri için gerekli tüm yedek parça ve aksesuarlara UygunParca.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2 farklı boyutta filtre kahve kağıdı satışı SüpürgeMarket firmasında mevcuttur. www.SüpürgeMarket.com adresinden 2 ve 4 ebatında filtre kahvelerini en hızlı kargo en uygun fiyat güvencesi ile satın almanızda mümkündür.
Filtre kahve kağıtlarında 2 ve 4 ebatları genelde yapılacak olan fincan adeti ile eşleştirilir. Yani 1×2 ölçüsü genelde 2 fincan ve 1×4 ölçüsü 4 fincan kahve anlamına gelmektedir. Verilen ebatların tam ölçülerine buradan bakabilirsiniz.

Tagged : / / / / / / / / / /

Bosch BGL 35MOV14 Süpürge Yedek Parça ve Aksesuarları


Güç kontrol tipi : elektronik-rotray
Teleskobik boru : evet
Akım (A) : 16 A
Gerilim (V) : 230-240 V
Frekans (Hz) : 50 Hz
Onay belgesi : CE, ROSTEST, VDE
Elektrik kablosu uzunluğu (cm) : 7,3 m
Fiş tipi : Toprak hatsız emniyetli fiş
Cihaz ölçüsü : 270 x 318 x 395 mm
Aksesuarlar cihaz dışındayken süpürgenin ağırlığı : 4,60 kg
Net ağırlık (kg) : 6,000 kg
Brüt ağırlık (Kg) : 7,000 kg
Paletteki cihaz adedi : 30
Palet boyutları : 210 x 80 x 120
Çekilen maksimum güç (W) : 2.200 W
Sentetik toz torbası
Toz doluluk göstergesi : mekanik
Filtre doluluk göstergesi : hayır
Elektrikli fırça için priz : hayır
Aksesuar yeri : Entegre değil
Kablo dolama yeri : otomatik
Emiş borusunun park edilmesi : evet
Emiş borusu kaldırma kolaylığı : evet
Tekerlek sayısı : 2 arka, 1 hareketli ön teker.
Ürün grubu : süpürge
Ana renk : Aliminyum beyazı, Vizon
Yükseklik (mm) : 270 mm
Genişlik (mm) : 318 mm
Derinlik (mm) : 395 mm
Kutulu ürünün uzunluğu (mm) : 325 mm
Kutulu ürünün genişliği (mm) : 325 mm
Kutulu ürünün derinliği (mm) : 485 mm

BGL 35 MOV 14, BGL 35MOV14, BGL35MOV 14 olarak da bilinir. Bosch ‘un BGL 35MOV14 modeli için gerekli süpürge hortumu, süpürge borusu gibi yedek parça ve aksesuarlara www.SüpürgeMarket.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tagged : / / / / / / / / / / / / /

Buzdolabı Nasıl Temizlenir ?

Buzdolabı yiyecekler ile sürekli temasından dolayı en çabuk kirlenen beyaz eşyalardan birisidir ve sürekli temizlenmesi gerekir. Buzdolaplarının temizliğinde kullanılan birçok farklı ürün ve temizlik için birçok farklı yöntem vardır. Bu videoda size buzdolabı temizleme yöntemleri ile ilgili bilgi vermektedir.
Buzdolabınızda oluşan kokuyu gidermek için içerisinde tutabileceğiniz electrolux ürünü buzdolabı koku emici jele UygunParça sitesinden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında buz çözücü sprey ve buzdolabı temizleme spreyide mevcuttur.
www.UygunParca.com hayatınızı kolaylaştırmak için, tüm beyaz eşya yedek parça ve aksesuarlarını sizin için satışa sunmaktadır.

Tagged : / / / / / / / / /

Karcher WD 3.200 Süpürge Yedek Parça ve Aksesuarları

Karcher WD 3.200 modeli elektrikli süpürgeniz var yedek parça ve aksesuarları gerekli ancak nereden tedarik edeceğinizi bilemiyor musunuz ? SüpürgeMarket sizin için en doğru adres. Tüm elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarlarını satışında bulunduran SüpürgeMarket firmasından Kärcher WD 3.200 modeli için kağıt toz torbası,sentetik toz torbası, hortum, filtre gibi tüm parçalarını en uygun fiyat & en hızlı kargo güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Tagged : / / / / / / / / / / / / / / /

En Ucuz Elektrikli Süpürge Yedek Parça ve Aksesuarları

En Ucuz Elektrikli Süpürge Yedek Parça ve Aksesuarları

Türkiye ‘nin elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları merkezi olan SüpürgeMarket firmasının genel prensibi tüm elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarlarını en uygun fiyat ve en hızlı kargo ile siz kullanıcılara tedarik etmektir.

En uygun fiyatı sağlayabilmek adına Arçelik, Bosch, Siemens, Philips, Electrolux, Fakir, Nilfisk, Arzum, Fantom, BlueHouse, Thomas, AEG, Rowenta,Samsung, LG gibi tüm elektrikli süpürge üreticileri ile orijinal ürün tedariği konusunda işbirliği yapmaktadır.

En hızlı kargoyu sağlayabilmek adına, satışında olan süpürge kağıt ve sentetik kumaş torbaları, süpürge hortumları, süpürge emici yer aparatları, süpürge boruları, süpürge motorları, süpürge filtreleri ve diğer tüm süpürge aksesuarlarında yüzde 90 oranında stok tutmakta ve siparişleri aynı gün sevk etmektedir.

SüpürgeMarket ekibi müşteri memnuniyeti önceliği ile, internet sitesindeki canlı destek hattı, info@supurgemarket.com e-posta adresi ve 0232 347 43 69 nolu telefondan günün her anı siz değerli müşterilerinin tüm sorularını ve sorunlarını en hızlı şekilde sonuçlandırmaktadır.

Yurt dışı ve yurt içi birçok süpürge yedek parça ve aksesuar üreticisi ile işbirliği içerisinde olan SüpürgeMarket, fiyatları nispeten yüksek olan orijinal ürünlerin yanında aynı süpürgelerde kullanılan kalitesi aynı yada üst seviyede muadil ürün satışı da yapmaktadır.

2008 yılından bu yana hızla büyüyen SüpürgeMarket firmasının amacı her geçen gün ürün çeşitliliğini, ürün tedarik ve sevk hızını arttırarak daha kaliteli ürünlerle sizlere çok daha kaliteli hizmet sunmaktır.

Tagged : / / / / / / / / / / / /